© 2021 Технически надзор и сертификация ООД

News image

Технад със силно участие на Международен панаир Пловдив 2010

Технад отчете силно присъствие на Международния панаир Пловдив 2010.Екипът на Технад проведе ползотворни срещи с производители и дистрибутори на съоръжения с повишена опасност, на които бяха дискутирани промените в законодателството във връзка с новата Наредба за безопасна експлоатация и технически надзор на повдигателни съоръжения.Сключени бяха 10 нови договора за сътрудничество и технически надзор на съоръжения с повишена опасност.

Извършено беше разпространение на 4000 броя рекламни брошури, които бяха посрещнати с радост от посетителите на международния панаир. 

Мениджърът на "Технически надзор и сертификация"ООД - инж.Илия Йоргачков благодари на всички партньори за отделеното време и за заявеното желание за съвместна дейност.

Очаквайте снимки и информация  - скоро в страницата на Технад  във Фейсбук.

Прочети още

Технад остава онлайн.

Уважаеми клиенти и партньори , Ние от ТЕХНАД се отнасяме отговорно към обявената извънредна ситуация в страната и от днес 16.03.2020 г. ще приемаме В...

Прочети повече

ТЕХНАД извършва първоначални и периодични прегледи на газови уреди и газови бутилкови инсталации.

ТЕХНАД най-малко веднъж на 12 месеца извършва външен оглед и функционални проверки на газопроводите, газовите съоръжения - газови котлони, газови печк...

Прочети повече