© 2021 Технически надзор и сертификация ООД

News image

Време е за равносметка.

Когато цифрите говорят, не само боговете, но и конкурентите мълчат.

 

За три месеца ТЕХНАД сключи 42 договора за технически надзор.Като резултат имаме 42 доволни клиенти  и 260 регистрирани съоръжения с повишена опасност.

 

С помощта на клиенти, партньори и упорита работа, а ние знаем как да работим здраво, си поставяме за цел през 2011 да регистрираме поне 1000 съоръжения с повишена опасност в нашия регистър.

 

Съоръжението с повишена опасност №1000,  ще получи  подарък - безплатна регистрация в регистрите към Държавната Агенция за Метрология и Технически надзор, безплатен технически надзор и Сертификат от ТЕХНАД за наш Специален Клиент.

 

Екипа на ТЕХНАД Благодари на всички  Клиенти, Приятели, Партньори и Поддръжници и пожелава Весела Коледа и Приятно посрещане на Новата 2011 година.

Прочети още

Технад остава онлайн.

Уважаеми клиенти и партньори , Ние от ТЕХНАД се отнасяме отговорно към обявената извънредна ситуация в страната и от днес 16.03.2020 г. ще приемаме В...

Прочети повече

ТЕХНАД извършва първоначални и периодични прегледи на газови уреди и газови бутилкови инсталации.

ТЕХНАД най-малко веднъж на 12 месеца извършва външен оглед и функционални проверки на газопроводите, газовите съоръжения - газови котлони, газови печк...

Прочети повече